Beneficii si profit sigur prin investitii in Brazilia

Beneficii si profit sigur prin investitii in Brazilia

Profitul se obtine prin investitii- Investeste in Romania!

Profitul se obtine prin investitii- Investeste in Romania!

Plaje insorite. Cultura fermecatoare. Noi oportunitati. Viziteaza Brazilia!

Plaje insorite. Cultura fermecatoare. Noi oportunitati. Viziteaza Brazilia!

Traditii de sute de ani. Ospitalitate. Peisaje inedite. Viziteaza Romania!

Traditii de sute de ani. Ospitalitate. Peisaje inedite. Viziteaza Romania!

Oportunitati de afaceri. Servicii de calitate. Beneficii pentru membri.

Oportunitati de afaceri. Servicii de calitate. Beneficii pentru membri.

Viziteaza

Situata la intersectia dintre Uniunea Europeana, Balcani si CIS, Romania detine o pozitie strategica si atractiva, ceea ce permite un acces facil catre Vestul si Estul Europei, catre fostele state sovietice, tarile balcanice, Orientul Mijlociu si Nordul Africii, fiind traversata de trei importante coridoare pan-europene: coridorul nr. 4, care leaga Vestul de Estul Europei; coridorul nr. 9, care face legatura intre Nordul si Sudul continentului si coridorul nr. 7, care faciliteaza navigatia in interiorul Europei.

Potentialul turistic al Romaniei este conferit de formele de relief extrem de variate, legendarii Munti Carpatici, Dunarea si Delta Dunarii, Marea Neagra (are 244 km de litoral), statiuni de ski, orase si castele istorice si medievale, care atrag anual turisti din toata lumea. In acest fel, oportunitatile de investii in aceasta zona sunt nelimitate.

Statiuni la Marea Neagra - Cele mai importante statiuni de pe litoral se intind pe 72 de km de plaje cu nisip fin si includ Mamaia, Eforie, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn si Mangalia.

Castele si cetati din Romania

Biserica fortificata din Biertan - Satul Biertan (in germana: Birthalm), atestat pentru prima data intr-un document oficial in 1283, gazduieste una din cele mai mari si impresionante fortificatii medievale din Transilvania.

Castelul Bran - Inconjurat de o aura de mister si legenda, cocotat pe o stanca inalta de 60 m, castelul Bran isi datoreaza faima turnurilor impunatoare, precum si mitului creat in jurul personajului Dracula, al lui Bram Stocker.

Biserica fortificata din Calnic - Construita in secolul XIII de contele Chyl de Kelling, biserica fortificata de la Calnic (in germana: Kelling) este una din cele mai impozante structuri de aparare din Transilvania. Atestata documentar pentru prima data in 1269, cetatea a servit ca resedinta pentru nobilimea saseasca pana in 1430, cand a fost vanduta obstii taranilor din Calnic.

Biserica fortificata din Cisnadie - Construita initial in secolul al XII-lea ca bazilica romana, ea a fost fortificata in secolul al XV-lea, pentru a proteja populatia locala saseasca de atacurile repetate ale turcilor.

Castelul Corvinilor - Cel mai mare castel gotic din Romania, castelul Corvinilor a fost construit de familia de Anjou pe locul unui vechi castru roman. Castelul a servit ca fortareata pana la mijlocul secolului al XIV-lea, cand a devenit resedinta conducatorului Transilvaniei, Iancu de Hunedoara. Iancu a transformat cetatea intr-unul din cele mai spectaculoase castele din Transilvania.

Biserica fortificata din Cristian - Biserica evanghelica construita in stil gotic (1495) din satul Cristian este ridicata pe locul unei bazilici romane din secolul al XIII-lea. Construita in secolul al XVI-lea, biserica este ingradita cu doua randuri de ziduri, pazite de turnuri. Doua tuneluri subterane permiteau taranilor sa fuga din cetate in padure sau la o manastire veche, in vreme de asediu.

Biserica fortificata din Darjiu - Biserica fortificata din Darjiu a fost construita initial in stil roman in secolul al XIV-lea, fiind reconstruita ulterior in stil gotic. A fost fortificata in secolul al XVI-lea, cand localnicii s-au inspirat de la bisericile fortificate din satele vecine sasesti.

Cetatea Fagaras - Construita in 1310 pe locul unei cetati din lemn din secolul al XII-lea (incendiata de tatari in 1241), cetatea Fagaras a fost extinsa intre secolele XV si XVII si a fost considerata una dintre cele mai puternice fortificatii din Transilvania.

Biserica fortificata din Harman - Situata in inima satului Harman (Honigburg in germana, inseamna Castelul mierii), aceasta biserica fortificata dateaza din secolul al XIII-lea, cand sasii au construit structura initiala.

Castelul Peles - Amplasat la poalele muntilor Bucegi, in pitorescul oras Sinaia, castelul Peles este o capodopera a arhitecturii neo-renascentiste germane, fiind considerat de multi a fi unul dintre cele mai spectaculoase castele din Europa.

Biserica fortificata din Prejmer - Cea mai mare biserica fortificata din sud-estul Europei, Prejmer (Tartlau in germana), a fost construita de cavalerii teutoni in 1212-1213. Zidurile puternice ce o inconjoara au 12 metri inaltime si 3-4 metri grosime. Documentele istorice atesta faptul ca, in cei 500 de ani de existenta, cetatea a fost asediata de 50 de ori. Totusi, a fost cucerita o singura data, in 1611, de Gabriel Bathori, principe al Transilvaniei.

Cetatea Rasnov - Cetatea Rasnov (Rosenau in germana) este situata pe un deal stancos, in muntii Carpati, la 200 de metri deasupra orasului Rasnov. Atestata pentru prima data intr-un document oficial in 1331, cetatea a fost construita de cavalerii teutoni ca protectie impotriva invaziei tatare si a fost extinsa ulterior de populatia locala saseasca.

Biserica fortificata din Saschiz - Saschiz este renumit nu doar pentru faptul ca gazduieste una din cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvana, dar si ca un cunoscut centru de tamplarie si pictura pe lemn. Aici a luat nastere ceramica albastra de Saschiz in 1702.

Biserica fortificata din Valea Viilor - Situata in Valea Viilor, aceasta biserica fortificata a fost construita in anul 1263, in stil gotic si a fost extinsa si fortificata in secolele XV si XVI prin adaugarea unor ziduri inalte de 8 metri si groase de 1,5 metri. Un element unic este fantana din centrul corului bisericii, care a furnizat apa localnicilor in timpul asediilor.

Biserica fortificata din Viscri - Una dintre cele mai interesante biserici fortificate sasesti este situata in satul Viscri (Weisskirch in germana). Numele provine din germana "Weisse Kirche" si inseamna biserica alba.

Delta Dunarii - Un obiectiv al Patrimoniului Natural Mondial UNESCO

Impunatorul fluviu Dunarea curge circa 2870 km de la izvoarele sale din muntii Padure2 de rauri, canale, mlastini, lacuri marginite de copaci si insule de stuf. Delta Dunarii este paradisul iubitorului de natura (in special al observatorului de pasari).

Flora si fauna din Delta Dunarii sunt unice in Europa, aici regasindu-se 98% din fauna acvatica europeana. Peste 320 de specii de pasari si 45 de specii de peste de apa dulce populeaza Delta, considerata a fi un adevarat paradis avian.

Alte obiective

Parcurile Nationale - Parcurile nationale si naturale din Romania, cu o mare varietate de peisaje unice, vegetatie si fauna salbatica, protejeaza cateva din cele mai mari zone de padure virgina ramase in Europa. Pasunile, defileurile, pesterile subterane, lacurile vulcanice si reteaua extinsa de rauri vin in completarea bogatiei ecosistemului, care include, de asemenea, Delta Dunarii, o Rezervatie a Biosferei UNESCO si cel mai intins tinut umed din Europa.

Manastirile pictate din Bucovina - Printre comorile cele mai de pret din Romania se numara si manastirile pictate din Bucovina (in nord-estul Romaniei). Peretii lor exteriori pictati sunt decorati cu fresce elaborate din secolele XV si XVI, ce ilustreaza portrete ale sfintilor si ale proorocilor, scene din viata lui Iisus, imagini cu ingeri si demoni, raiul si iadul. Considerate capodopere ale artei bizantine, aceste biserici sunt obiective arhitecturale unice in Europa.

Orasele Medievale - Centrul Romaniei cuprinde ceea ce este popular cunoscut sub numele de Transilvania - un loc care aduce imediat in minte de legenda Contelui Dracula. Desi legenda este in mod categoric interesanta si o veritabila atractie turistica, regiunea are mult mai mult de oferit. Aici se gasesc cateva din cele mai bine conservate orase medievale ale Europei, in special Sighisoara, Brasov si Sibiu.

Statiunile balneare - Create de romani, unice in Europa Astazi, cele 70 de statiuni balneare naturale ale Romaniei confera alinare pentru multe afectiuni, printre care reumatism, afectiuni endocrine, renale, hepatice, respiratorii, cardiace, digestive si boli ale sistemului nervos, precum si boli de nutritie, metabolism si tulburari ginecologice. Romania gazduieste peste o treime din izvoarele minerale si termale din Europa.

Satele traditionale - Stralucirea aurie a soarelui pe fondul caselor in culori pastelate; sateni ce-si vad de indeletnicirile zilnice, ingrijindu-si puii, gradinile de legume ori stand pe prispa pot fi o scena de neuitat. La tara, in tinuturi dominate de castele stravechi, cetati vechi si manastiri tihnite, viata curge un pic mai lent si urmeaza ritmuri vechi de traditie si cultura.

Obiective de patrimoniu mondial in Romania - Orase medievale, biserici fortificate, manastirile pictate, capodopere din lemn si ruinele antice dacice sunt doar cateva dintre atractiile care alcatuiesc patrimoniul cultural exceptional al Romaniei. Peste 20 din bijuteriile arhitecturale minunat conservate au fost incluse de UNESCO in Patrimoniul Cultural Mondial in semn de recunoastere a farmecului lor natural, pitoresc si monumental. Un tur al acestor locuri este o buna cale de a descoperi istoria, bogatia artistica si traditiile populare ale Romaniei. Fiecare oprire in parte de pe acest traseu va dezvalui o locatie unica si uimitoare.

© 2011 BRACC. Toate drepturile rezervate Dezvoltat de Telliso